• Senarai Syarikat Pelaburan dan Aset dimiliki di bawah Kumpulan Dato Seri Goh Cheng Poh

  Impulse Plantations Sdn Bdn

  GCP Properties Sdn Bhd

  Asia Taipan Resources Sdn Bhd

  Premland Sdn Bhd

  Shin Eng Sheng Sdn Bhd

  Muzroom Holdings Sdn Bhd

  GCP Resources Sdn Bhd

  GCP Resources Sdn Bhd memiliki sebidang tanah industri seluas 5 ekar bernilai RM30 juta, yang terletak di kawasan Perdana Skudai, Batu 8 ½ sejak 2016.

  Tanah ini dibangun dengan 3 blok bangunan industri (Blok A, B & C) di mana Blok A terdiri dari 28 gelanggang badminton sementara Blok B terdiri dari 6 gelanggang futsal, yang dikenal sebagai "Hot Sport Arena". Premis Blok C kini beroperasi sebagai restoran food court dan restoran steamboat dengan luas lantai kasar seluas 12,000 kaki persegi, menampung lebih dari 100 meja.

  Kerana lokasi yang strategik, kompleks sukan ini kini menjadi pilihan utama bagi kebanyakan peminat sukan dan juga tempat untuk acara sukan tahunan oleh sekolah rendah & menengah berdekatan serta tempat latihan pasukan badminton sekolah.

  Pengambilan tanah adalah sebahagian daripada hasrat Kumpulan untuk menyimpan bank tanah untuk penggunaan pembangunan bercampur di masa hadapan. Tanah seluas 5 ekar untuk pembangunan bercampur mempunyai Nilai Pembangunan Kasar sekitar RM80 juta.

  Lebih Lanjut di  Laman Web Goh Cheng Poh di Bahasa Melayu 

  https://www.gohchengpoh.com.my/